خلاصه عملکرد پژوهشي
- ۴۵۹ تعداد اعضای هیات علمی شاغل
- ۱۶/۶۹ نسبت استناد به مقاله در همه سالها
- ۱/۴۶ نسبت مقاله به هیات علمی در ۲۰۲۳
- ۱۲۷ H-Index
- ۱۴۸۴۳۷ استنادات
- ۸۸۹۱ مقالات
زمينههاي پژوهشي مقالات:
معرفي
دانشگاه مازندران هم اکنون بزرگترین مرکز آموزش عالی استان به شمار می رود و دارای سابقه ای بالغ بر ۴۷ سال است که هسته اولیه آن را مدرسه عالی علوم اقتصادی و اجتماعی، مدرسه علوم کشاورزی ساری، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، مرکز تربیت دبیر فنی نوشیروانی بابل و مرکز تحصیلات تکمیلی بابلسر تشکیل داده اند که در سال ۱۳۵۸ و با تصویب شورای عالی انقلاب از ادغام این مراکز ، دانشگاه مازندران به صورت رسمی تاسیس و در طی سال های اخیر رشد قابل توجهی در هر دو عرصه کمی و کیفی داشته است.
همچنین در سال ۱۳۶۴ دانشکده ی پزشکی تحت پوشش دانشگاه مازندران، ابتدا در ساری و سپس در بابل تاسیس گردید که در سال تحصیلی ۶۷-۶۶ با قرار گرفتن در مجتمع های پزشکی تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه مازندارن جدا و از آن تاریخ به صورت مستقل در آمدند. دانشکده ی کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در سال ۱۳۶۸ از دانشگاه مازندران منتزع و به صورت دانشگاه مستقل شکل گرفت.
در پی برنامه توسعه و گسترش آموزشی عالی در استان و ایجاد دانشگاه های تخصصی، دو مجتمع علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و فنی و مهندسی نوشیروانی بابل نیز مطابق مصوبات ریاست محترم جمهوری از دانشگاه مازندران منتزع و به صورت دانشگاه های مستقل درآمدند. ضمناً مقرر شد تا جامعیت دانشگاه مازندران به عنوان محور آموزش عالی استان، در قالب ایجاد رشته های فنی و مهندسی و کشاورزی حفظ گردد.
کار آموزش و تدریس دانشجویان را ۴۱۷ عضو هیات علمی (تعداد ۷۸ استاد، ۱۴۱ دانشیار، ۱۹۳ استادیار و۵ مربی) و تعدادی از مدرسین حق التدریس بر عهده دارند. تعداد رشته های موجود در دانشگاه مازندران بیش از ۸۲ رشته در مقطع کارشناسی در دوره های روزانه و شبانه، بیش از ۹۸ رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و بیش از ۶۶ رشته گرایش در مقطع دکترا می باشد.
در حال حاضر این مرکز آموزش عالی بر اساس سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اهداف متعددی در عرصه تولید علم و فناوری و پژوهش، خدمات آموزشی و فعالیت های فرهنگی در عرصه تبادل اندیشه و شکوفا نمودن استعداد ها و اندیشه های نسل فرهیخته جامعه بر عهده دارد و بر همین اساس، با اتخاذ راهبردهایی در حوزه طرح های عمرانی، برنامه های زمان بندی شده آموزشی، پروژه ها و طرح های پژوهشی و فرهنگی فعالیت های مجدانه ای در دست اقدام دارد.
هرم هيات علمي
دانشجويان
۳۴۲ | ۴۶۸۰ | ۱۱۳۸۳ | ||||
اعضاء هيات علمي
- مرتب شده بر اساس H-Index
- نمایش تا از کل عضو
روند مقالات Scopus
همکاري بينالمللي Scopus
دانشکدهها
شیمی
- اعضاء: ۳۲ مقالات: ۲۴۸۱ استنادات: ۴۹۴۵۱
علوم پایه
- اعضاء: ۴۹ مقالات: ۲۱۷۲ استنادات: ۳۱۳۵۶
علوم ریاضی
- اعضاء: ۳۱ مقالات: ۱۵۶۰ استنادات: ۲۱۳۹۹
مهندسی و فناوری
- اعضاء: ۵۱ مقالات: ۹۴۲ استنادات: ۲۱۱۲۹
علوم ورزشی
- اعضاء: ۲۴ مقالات: ۳۰۱ استنادات: ۲۲۰۶
علوم اقتصاد و اداری
- اعضاء: ۴۴ مقالات: ۲۴۳ استنادات: ۲۳۵۳
علوم انسانی و اجتماعی
- اعضاء: ۶۲ مقالات: ۱۶۱ استنادات: ۱۶۴۵
ادبیّات فارسی و زبانهای خارجی
- اعضاء: ۳۹ مقالات: ۱۰۷ استنادات: ۴۸۸
علوم دریایی و محیطی
- اعضاء: ۱۵ مقالات: ۱۰۲ استنادات: ۱۲۱۱
هنر و معماری
- اعضاء: ۳۱ مقالات: ۵۳ استنادات: ۲۲۵
حقوق و علوم سیاسی
- اعضاء: ۳۴ مقالات: ۲۳ استنادات: ۵۳
گروه پژوهشی حوضه اقلیمی خزر
- اعضاء: ۰ مقالات: ۱۴ استنادات: ۱۲۶
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
- اعضاء: ۱۶ مقالات: ۱۲ استنادات: ۱۵۲
الهیات و معارف اسلامی
- اعضاء: ۳۱ مقالات: ۶ استنادات: ۴
گروه پژوهشی آموزش و اشتغال زنان
- اعضاء: ۰ مقالات: ۵ استنادات: ۴